> | INCLIVA'/>
Investigacion

XI Premio Científico-Técnico <<Ciutat d'Algemesi>>

XI Premio Científico-Técnico <<Ciutat d'Algemesi>> per a joves investigadors.

Podeu participar en aquest certamen els joves nascuts o residents a la Comunitat Valenciana, que en data 31 de desembre de 2015, no hagen complit encara els 36 anys. Hi ha una única categoria de joves investigadors.

No pot presentar-se cap treball que haja rebut un premi o reconeixement en qualsevol de les modalitats en convocatòries anteriors.

També hi haurà un premi especial per a aquells joves investigadors nascuts1 o residents a la Ribera del Xúquer (Alta o Baixa),2 que no hagen rebut el premi en la categoria general.

La participació pot ser individual o en grups de treball, amb un màxim de tres joves investigadors. En cas de treball en grup, els autors han d’indicar el nom de tots el qui han intervingut i el seu grau de participació. A més, han de presentar una autorització escrita d’aquests i de qui tutoritza el treball en què manifesten la seua conformitat amb la candidatura del treball. Sols s’hi pot presentar un treball com a participant individual o bé com a equip. Els treballs tutelats han de portar el nom del tutor o tutora.

El termini per a lliurar els treballs finalitzarà a les 15.00 hores del 27 de novembre de 2015.

Mes informació consultant les bases de la convocatoria.